Modify

Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

Last modified 8 years ago

#1053 closed defect (worksforme)

AccountManager does not show the "Forgot your password?" link

Reported by: abhas@… Owned by: mgood
Priority: high Component: AccountManagerPlugin
Severity: major Keywords:
Cc: abhas@… Trac Release: 0.10

Description

I've been able to get almost all of the AccountManagerPlugin to work. However, for some strange reason the "Forgot your password?" link does not show up on the login page.

I checked out the AccountManagerPlugin for Trac Release .10 about an hour back.

Attachments (0)

Change History (2)

comment:1 Changed 8 years ago by mgood

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

You need to make sure you've configured the SMTP server info in trac.ini (at least smtp_enabled and smtp_server need to be set) and that the AccountModule component has been enabled.

comment:2 Changed 8 years ago by anonymous

Thanks a lot for your comment - it worked! I was missing the SMTP Server settings! Do you think that the AccountManagerPlugin page should be updated to document this dependency?

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
as The resolution will be set. Next status will be 'closed'.
to The owner will be changed from mgood. Next status will be 'closed'.
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.