Modify

Opened 2 years ago

Closed 2 months ago

Last modified 2 months ago

#10658 closed defect (worksforme)

SubComponents are missing in Custom Query

Reported by: anonymous Owned by: boonekamp
Priority: high Component: SubcomponentsPlugin
Severity: major Keywords:
Cc: Trac Release: 1.0

Description

SubComponents filed are missing in Custom Query

After adding Component first time to Custom Search it's ok, after Update or coming from Roadmap it's not ok.

See attached screenshots.

Attachments (3)

SubComponent_in_CustomQuery.png (9.3 KB) - added by anonymous 2 years ago.
SubComponent_Missing_in_CustomQuery.png (7.2 KB) - added by anonymous 2 years ago.
SubComponent_Missing_in_CustomQuery_2.png (5.3 KB) - added by anonymous 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 2 years ago by anonymous

Changed 2 years ago by anonymous

Changed 2 years ago by anonymous

comment:1 Changed 21 months ago by anonymous

  • Priority changed from normal to high
  • Severity changed from normal to major

Is there a possible solution?

comment:2 Changed 2 months ago by rjollos

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from new to closed

It's probably a conflict with another plugin. See gdiscussion:trac-users:8WMlZStFx-8 for suggested debugging steps. I'm closing the ticket since there is no email attached to the Reporter and the ticket is 19 months old. Please reopen if you continue to have trouble and we'll help you resolve the issue.

comment:3 Changed 2 months ago by rjollos

  • Resolution changed from wontfix to worksforme

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.