Modify

Opened 9 years ago

Closed 6 years ago

#230 closed defect (invalid)

no icons w. EmoticonsPlugin?

Reported by: Georg.Koltermann@… Owned by: cmlenz
Priority: high Component: EmoticonsPlugin
Severity: critical Keywords:
Cc: Trac Release: 0.8

Description

I just installed the EmoticonsPlugin into TRAC 0.9, but I don't see any effect.

When entering e.g. :-) I don't see the icon. Viewing the page source it seems it is
looking for the icon png file in the chrome directory (or handler), but it doesn't seem
to find it there.

Is there anything I am missing during the plugin installation?

Attachments (0)

Change History (4)

comment:1 Changed 9 years ago by coderanger

I would recomend looking for help on IRC, something this vauge is hard to debug without talking to you in realtime.

comment:2 Changed 8 years ago by anonymous

  • Trac Release set to 0.8

Worked for me right away!

comment:3 Changed 8 years ago by Georg.Koltermann@…

Ok it finally works. I had to follow the instructions at http://lists.edgewall.com/archive/trac/2006-February/006847.html.

Can anyone explain, or provide a pointer to, how eggs work and why this is necessary??

comment:4 Changed 6 years ago by anonymous

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

This was already solved, according to the reporter. Also, real issue was not following the available instructions... ;-)

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.