Modify

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#4142 closed defect (fixed)

installed the plugin, but autocomplete doesn't seem to work at all

Reported by: alex Owned by: k0s
Priority: normal Component: AutocompleteUsersPlugin
Severity: normal Keywords:
Cc: Trac Release: 0.11

Description

maybe i'mm missing some important steps but for whatever reason the autocomplete doesn't work at all. i got the Trac 11.2.1, installed AutoComplete plugin by creating .egg first and then uploaded it through the interface. It's showing that the plugin is installed and working properly but when i go to the New Ticket screen it doesn't actually do anything with the User-related fields when i start typing in there. View source show the included .css and included .js files nut I didn't dig any deeper to find what's initializing the script (onload or other event that is used there).

Back when i was installing the Trac i accidently deleted some .html files from the templates/ folder, it might have been just one "site.html" or maybe there was something else too, not sure if issue might be related.

Thanks, Alex.

Attachments (0)

Change History (1)

comment:1 Changed 6 years ago by anonymous

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed
  • Trac Release changed from 0.10 to 0.11

Had to manually copy .js and .css files to the pythong2.5/ folder

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The owner will remain k0s.
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.